Skip links

V&P RESIDENCE CLUB
Строителство, Продажба, Настаняване и Управление на Имоти

СТРОИТЕЛНО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО НА ИМОТИ

„V&P RESIDENCE CLUB“ е инвестиционна структура, която реализира успешни проекти в сферата на модерната и класическа архитектура. През годините, опита и резултатите са доказани с изграждането на блестяща и поддържана инфраструктура.

НИЕ СМЕ ОТГОВОРНИ

V&P RESIDENCE CLUB

ИНВЕСТИЦИИ В НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

Инвестиционна компания „Артур 2007“ е създадена през 2007 г. за изпълнение на проекти в областта на недвижимите имоти и е дъщерно дружество на строителна фирма „Аполон ДК“, работещи в строителния бранш в България от 2004 година.

Наш приоритет е стриктно спазване на всички строителни изисквания, с цел да бъде гарантирано най-високо качество на изпълнение. В процеса на изграждане на нашите сгради, използваме най-модерни строителни технологии и висококачествени енергийно ефективни премиум материали.

„Артур 2007“ разполага и координира с отдели по: дизайн, проектиране, изграждане и одит на изпълнените проекти, поддържащи висок стандарт на работа, личен подход и уважение към своите възложители, затова и завършените имоти издържат най-важният тест – теста на времето.

НИЕ СТРОИМ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНА ГРАДСКА И ВАКАНЦИОННА АРХИТЕКТУРА

V&P RESIDENCE CLUB

УСПЕШНИ ПРОЕКТИ

Претворяваме оригиналните идеи в нови реални и уникални проекти с визия за бъдещето. Те са съобразени с всички световни новости в строителството на градски и ваканционни жилищни имоти.

Пример за това могат да послужат нашите ваканционни и жилищни комплекси: Посейдон и Естебан гр. Несебър, Артур гр. Свети Влас, Мираж и Изолда гр. София.
Разположени са върху забележителни, елитни и комуникативни терени, съчетани с естетика, хармония и условия за отдих.

НИЕ СЕ РАДВАМЕ НА УСМИВКИТЕ НА ТЕЗИ, КОИТО НИ СЕ ДОВЕРИХА

V&P RESIDENCE CLUB

ЕСТЕТИКА И ВИЗИЯ

Подхода в нашата работа е подчинен само и единствено за постигане на високо, клиентско задоволство!

Реализираме желаните удобство и комфорт, като подхождаме с уважение и разбиране към нужните детайли на нашите възложители.

Мисията ни е да построим и управляваме възложените инвестиции, с цел постигане на удовлетвореност за собствениците, така че те да се чувстват спокойни и защитени в новите им имоти.

VIP RESIDENCE CLUB

Комплекс Естебан гр. Несебър | VIP RESIDENCE CLUB
V&P RESIDENCE CLUB

СТРОИТЕЛСТВО И ПРОДАЖБА НА АПАРТАМЕНТИ ДО КЛЮЧ

АПАРТАМЕНТИ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТИ В ПРОДАЖБА